24.2.2012

Skincare

Kuten moni muu suomalainen nainen, koen talven pakkaset aina todella rasittaviksi ihoni takia. Vaikka muuten pidän lumisista ja kylmistä talvista, en pidä siitä mitä se aiheuttaa kasvoilleni. Taas tänä talvena olen kamppaillut tuttujen iho-onhelmien kanssa: Punakka, kuiva ja paikoin hilseilevä iho. Hyvät tuotteet onneksi vähentävät ongelmia. Lisäksi löysin tänä talvena salaisen aseen, jolla olen saanut iho-ogelmat kuriin.



Käytän pääsääntöisesti Cliniquen tuotteita, kuten kuvasta voi päätellä. Silmämeikin puhdistan Take the day off -meikinpuhdistusaineella, joka on paras testaamani meikinpoistoaine. Se onkin ollut luottotuotteeni jo monta vuotta (muutamia hairahduksia lukuunottamatta). Mieto Liquid facial soap sekä Clarifying lotion -kasvovesi kasvojen puhdistukseen, myös nämä ovat olleet käytössäni jo muutaman vuoden. Talvisin käytän silmänympärysvoiteena All about eyes rich -voidetta, kesäisin kevyempää geeliä.



Kasvot kosteutan  Lancomen Hydra Zen -voiteella, joka on tämän talven suosikkini. Voide on hintava, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen! Mikäli minulla on hyvä iho-päivä, enkä tarvitse niin tuhtia rasvaa kasvoille, laitan meikin alusvoiteeksi aamulla Cliniquen Dramatically different moisturizing lotionia.

Pyrin tekemään itselleni kasvohoidon kerran viikossa, jolloin käytän Aquatonale:n kosteuttavaa Masque Crème Hydrant:ia. Se on paras kosteuttava naamio jota olen kokeillut. Kesäisin käytän yleensä vähän vahvempia puhdistavia naamioita.

Ja sitten salainen aseeni:


Ehdottomasti paras kosmetiikkahankintani vuosiin on Kerstin Florianin At-Home Professional Peel -happokuorintalaput! Tutustuin tähän tuotteeseen viime keväänä, kun kävin kasvohoidossa Helsinki Day Spa:ssa. Olen tämän avulla saanut ihoni pidettyä hyvänä koko talven. Happokuorinta tehoaa paljon paremmin kuin normaali kuorinta-aine. Lisäksi se korjaa ajan mittaan pieniä ihovirheitä ja jopa alkavia juonteita. Tämä on varmasti kallein ostamani kosmetiikka, mutta niin rahansa arvoinen! Suomessa Kerstin Florianin tuotteita  myy Helsinki Day Spa. 

-Stella-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti