19.3.2012

spring wardrobe

Maaliskuu on edennyt jo yli puolenvälin ja alkaa olla kevättä ilmassa (tämän päivän lumi-räntäsateesta huolimatta). Ajankohta on mitä sopivin aloittaa vaatekaapin inventaario! Hankin syksyllä hyviä perusvaatteita vaatekaappiini, mutta koska pidän tummista väreistä (etenkin mustasta!), huomaan kaipaavani nyt kevääksi vaaleita vaatteita. Tein lauantaina pikaisen pyörähdyksen Zarassa ja mukaan tarttui muutama mahtava löytö.

Trenssitakki on tämän kevään must ja löysinkin aivan ihanan sellaisen!



Mukaan tarttui myös aivan ihanan värinen pusero. En kertakaikkiaan voinnut vastustaa tätä herkullista korallia :) 


Ja jotain päälle pantavaa myös tulevalle New Yorkin matkalle, jossa kevät onkin jo paljon paljon pidemmällä.. Ihana valkoinen kesämekko. Tässä on kiva tallustella Manhattanin katuja ja tehdä lisää ostoksia!


Reissuun päästään tasan kuukauden päästä, matkakuume alkaa olla jo melkoinen. Hankintalistalla ennen matkaa olisi vielä mukavat ballerinat. 

-Stella-




2 kommenttia:

  1. ääh aivan ihana takki ja ihanan värinen tuo paita!! :) Jään ehdottomasti seurailemaan!

    Olis ihanaa jos säkin kävisit kurkkaamassa mun blogiin http://mmilya.blogspot.com ja jättämässä kommentin tai ehkäpä jopa liittymässä lukijaksi jos tykkäsit! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) ja kiva että jäät seurailemaan! Kävin juuri kurkkaamassa blogiasi, tosi kivalta näyttää! Täytyy huomenna tutustua tarkemmin ajan kanssa :)

    VastaaPoista