25.9.2014

Uusi alku







Otsikko voisi viitata dramaattisempiin asioihin, mutta kyse on kuitenkin vain blogin jatkamisesta. Asia, joka on ollut jo todella pitkään mielessä, mutta joka on kiireisestä elämäntilanteesta johtuen lykkääntynyt. Nyt ensimmäinen askel on tehty ja tämä tuntuu todella hyvältä. Kiitos Taru sinulle, kun jaksoit kannustaa ja patistaa!

Kun pari vuotta sitten aloitin blogini, sen oli tarkoitus olla minun pysähdyspaikkani kiireisen arjen keskellä. Paikka, jossa ehtisin keskittyä arjen pieniin hömpötyksiin ja niihin asioihin, joille en muuten ehtisi antaa tarpeeksi huomiota. Blogi toimi myös eräänlaisena päiväkirjana. Kiireinen elämäntilanne vei kuitenkin mennessään ja isot elämänmuutokset astui kuvioihin. Viimeisimmäksi jääneen julkaisun jälkeen suuntasimme perheen kanssa yhteiselle lomamatkalle. Aika pian tämän lomamatkan jälkeen huomasin odottavani perheemme toista tyttöä. Iloisen uutisen jälkeen oli vuorossa isomman asunnon etsiminen, mittavan remontin suunnittelu ja toteutus, muutto uuteen kotiin vain muutamaa viikkoa ennen laskettua aikaa, kuopuksen syntymä sekä totuttelu uuteen astetta kiireisempään elämään nelihenkisenä perheenä. Tässä sitä nyt vihdoinkin ollaan: blogin kirjoitusta jatkamassa. 



Tässä parin vuoden aikana olen lukenut paljon blogeja, joista inspiroivimpia olen jäänyt seuraamaan vakituisesti (tämän hetken suosikkini olen kirjannut lukulistalleni). Mikä määrä laadukkaita blogeja Suomessa onkaan! Upeita toteutuksia, persoonallisia bloggaajia ja mielenkiintoisia kirjoituksia. Tästä syystä itselleni oli ehtinyt muodostua aikamoinen kynnys blogin jatkamiselle. Vaikka ryhdyn tekemään tätä taas omaksi ilokseni, on toiveenani tietenkin myös se, että joku muukin pitää blogiani kiinnostavana ja inspiroivana. Jos tämä tehdään, niin tehdään se sitten kunnolla!

Sisustaminen, matkailu, liikunta, ruokailu, pukeutuminen, kosmetiikka... tätä kaikkea tullaan näkemään blogissani. Asioita, jotka mieheni luokittelee naisten hömpötykseksi (lukuunottamatta matkailua ja liikuntaa!), mutta ovat lähellä sydäntäni. Varmasti myös roolini vaimona ja äitinä tulee näkymään kirjoituksissani, sillä perhe on luonnollisesti minulle se tärkein ja rakkain asia. 

-Stella-

4 kommenttia:

  1. JEEJEE murunen, vihdoin aloitit uudelleen! On sitä jo ooteltukin... ;) <3

    VastaaPoista
  2. Joo, vähän jopa nyt harmittaa etten aloittanut aikaisemmin, niin hyvältä tää nyt tuntuu! Täällä ollaan ihan into piukeena :) Kiitos vaan mahtavasta kannustuksesta ja pienestä patistamisestakin <3

    VastaaPoista