11.11.2014

Hilde



Viime viikonloppuna oli vuorossa Tukholman reissu vol. 2, tällä kertaa äitini kanssa. Piipahdimme naapurimaassa kahden yön kaupunkilomalla ja oli kyllä onnistunut matka! 

Päätin lakata kynteni teeman mukaan ja kaivoin pitkästä aikaa laatikostani ruotsalaisen Make Up Storen lakan. Omistan kyseiseltä merkiltä ainoastaan tämän yhden lakan (sävy Hilde). Tämä tilanne täytyy ehdottomasti korjata, sillä lakka on nyt viidettä päivää kynsilläni ja kynteni ovat edelleen lähes vastalakatun näköiset. Toki voi olla, että lakan kestoon on vaikuttanut parin päivän loma kaikista kotitöistä. Täytyypä tehdä vielä toinen testikierros normaalioloissa. 


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa.

4 kommenttia:

  1. Voi miten kauniin sävyinen lakka :) Ihana!
    Mulla ei olekaan tämän merkin lakkoja yhtään, vaikka monesti olen niitä katsonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä nätti sävy :) Mullakaan ei tosiaan ole kuin tämä yksi, mutta nyt kyllä tekee mieli käydä näitä hamstraamassa, kun kesto on osoittautunut erinomaiseksi.

      Poista
  2. Oi kun kaunis väri. Ja lakan kesto kuulostaa ihan mahtavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon kyllä todella yllättynyt tästä kestosta :) Tämä purkki on ollut varmaan pari vuotta käyttämättä, joten en muistanutkaan tätä ominaisuutta. Täytyy vielä varmuuden vuoksi tehdä testikierros arkena, kun noita kotiaskareita ja vedellä lotraamisia on enemmän ;)

      Poista