28.11.2014

Kulmakarvat kauniiksi

Meillä jokaisella on varmasti vähintään yksi asia, jonka haluamme aamuisin huolitella ennen kun suuntaamme ovesta ulos. Minulla se on kulmakarvat. Haluan ehdottomasti sipaista niihin edes vähän väriä, vaikken ehtisi laittaa naamaan muuta meikkiä.  



Minulla on luonnostaan aika vaaleat kulmakarvat, joten turvaudun kestovärjäykseen noin kolmen-neljän viikon välein. Värjäyksen teen aina itse kotona. Värjäämisen lisäksi huolittelen kulmani  päivittäin kulmakynällä ja nykyään myös värillisellä kulmageelillä. Kulmakynällä saa kätevästi kulman muotoiltua ja mahdolliset aukot paikattua. Olen nyt puolisen vuotta käyttänyt tähän tehtävään MAC:n Eye Brows -kulmaväriä ja se on osoittautunut kaikin puolin erinomaiseksi. Käytän väriä Stud, joka on sävyltään harmaaseen vivahtava tummanruskea.

Kulmageeli on meikkipussini uusin tulokas, enkä ymmärrä miten olenkaan pärjännyt ilman sitä. Kulmageelin hankin myös MAC:n pisteeltä ja huolittelen nykyään kulmakarvat ojennukseen Pro Longwear Waterproof Brow Set:illä (väri Brown Ebony). Tuo värillinen kulmageeli on nykyään minulla päivittäin käytössä, mutta se on erityisen tärkeä siinä vaiheessa, kun värjäämisestä on kulunut tovi ja kulmakarvani ovat alkaneet vaalentua luonnolliseen tilaansa. 


Ennen  ja jälkeen -kuvat olisivat tietysti olleet tässä paikallaan, mutta ehdin eilen illalla sipaista kestovärit kulmiin, joten tämä alla oleva hieman epäonnistuneesti otettu "selfie" kelvatkoon. Kuvassa kulmat on meikattu sekä kulmavärillä että värillisellä geelillä. Edellisestä värjäyskerrasta oli noin kuukausi, joten käytännössä kulmakarvani olisivat ilman meikkiä todella vaaleat. Kulmageelillä saa kivasti karvatkin näyttämään tummemmilta, kuin mitä ne todellisuudessa ovat. 










      
                                                                                                                                                          
-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa.

4 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä upeat kulmat AINA, terkuin kulmakarvaneurootikko. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos! <3 Mut pitää varmaan kans luokitella neurootikoksi kulmakarvojen saralla... Mutta kyllähän ne on tärkeät! :) Kulmat hyvin, kaikki hyvin.

      Poista
  2. Mulle kans kulmat ovat ehdottomasti yksi tärkein osa ja ne teenkin aina kun olen lähdössä ulos talostamme :D Mulla on kans niin vaaleat kulmat. Pitäisikin ostaa väriaineet kotiin, helpottaisi asiaa.
    Mukavaa viikonloppua ihanuus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin tosi kauniit ja huolitellut kulmat :) Kotona värjääminen on kyllä tosi helppoa, kun sen on muutaman kerran tehnyt. Vielä kun ripsiä oppisi itse värjäämään :) mutta sitä en kyllä ole uskaltanut vielä kokeilla. Kivaa viikonloppua <3

      Poista