13.11.2014

Tuliainen Tukholmasta

Piipahdimme Tukholmassa Malene Birgerin liikkeessä ja katseeni osui rekissä roikkuvaan klassisen kauniiseen Polinia-hameeseen. Sovitin hametta ja se istui täydellisesti. Hetken asiaa pohdittuani poistuin kuitenkin liikkeestä ilman hametta. Olen nykyään todella huono tekemään heräteostoksia ja harkitsen pääsääntöisesti jokaisen ostokseni tarkkaan, etenkin jos tuotteella on vähän enemmän hintaa. Päätöksen teko ei kuitenkaan tässä tapauksessa kestänyt viittä minuuttia enempää ja tepastelimme takaisin liikkeeseen.



Tämä hame on täydellinen esimerkki vaatteesta, josta saa erilaisia asukokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaan. Pakko myöntää, että mieheni suu loksahti hetkeksi auki kun nostin hameen matkalaukusta. Hän oli odottanut, että tällä hinnalla kyseessä on vähintäänkin mekko, johon on käytetty vähän enemmän kangasta. Selitin kuitenkin, että hameesta saa yhdisteltyä vaikka kuinka monta asukokonaisuutta ja lopulta sainkin mieheltä oikein positiivisia kommentteja. 



Olen suunnitellut käyttäväni hameen kanssa muun muassa korkokenkiä, nilkkureita, biker bootseja, neuleita, paitapuseroita, trikoopaitoja, t-paitoja, toppeja, erilaisia vöitä ja koruja... En malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä ihanuutta!


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa.

6 kommenttia:

  1. Kauniin näköinen, ja varmana tosi monikäyttöinen vaate! :) Hyvä ostos ehdottomasti, ja niin sun tyylinenkin. <3 Palaan hei treffeihin pian, kysyn autojutuista eka, muisku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää oli kyllä niin hyvä ostos :) Palaile ens viikosta kun tiedät mikä päivä sopii <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Ja liike oli täynnä ihanuuksia, olisin kyllä kotiuttanut sieltä melkeinpä mitä vaan!

      Poista
  3. Oih, tuo sopii sulle varmasti täydellisesti. Asukuvia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Totesin muuten juuri, että mulla on selvästi tällainen leveiden helmojen kausi menossa. Kaikki leveähelmaiset mekot ja hameet vetävät mua puoleensa :) Oon tainnut viettää liikaa aikaa kotona leggingseissä!

      Poista