5.12.2014

Kodin yksityiskohtia - lastenhuoneen taulut

Kävimme viime viikonloppuna Arabiassa TOKYO ry:n joulumyyjäisissä. Kyseessä on siis entisen Taikin, nykyisen Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaiden myyjäiset. Meillä oli tarkoitus käydä nauttimassa tunnelmasta, juoda vähän glögiä ja tehdä kivoja löytöjä kotiin. Myyjäisissä oli tarjolla vaikka mitä hauskoja juttuja, muun muassa erilaista grafiikkaa, taidetta ja koruja. 



Bongasin yhdestä pöydästä söpöjä postikortteja, joista päätin tehdä pienet taulut lastenhuoneeseen.  Valitsimme kortit yhdessä vanhemman tyttäreni kanssa ja kävimme hänen kanssa vielä Ikeassa hakemassa korteille kehykset. Tauluista tuli huoneen tunnelmaan sopiva pieni kollaasi seinälle.  Huone onkin pitkään kaivannut tauluja seinälle, sillä sen sisustaminen on hieman jäänyt kesken. 


Meillä molemmat tytöt nukkuvat tässä samassa huoneessa ja heillä on erikseen huone leikkejä varten.  Leikkihuone on, kuten arvatakin saattaa, täynnä leluja ja muuta leikkitavaraa. Sillä ei tällä hetkellä ole tarvetta sisustustavaroille, sillä huoneessa tulee muutenkin aikamoinen tavaraähky. Tämä toinen lastenhuone on jäänyt vähän kolkoksi, joten se sisustaminen on minulla nyt työn alla. Myyjäisistä ostimme korttien lisäksi myös kaksi isompaa uniikkijulistetta, jotka myös ripustan lastenhuoneen seinälle, kunhan löydän niille sopivat kehykset. Suunnitelmissa on myös hankkia lapsille huoneeseen jonkinlainen teltta tai tiipii. Aikomuksena oli ostaa heille joululahjaksi Granitin tiipii, mutta sitä ei harmikseni ole tällä hetkellä saatavilla. Ne taitavat olla kovin suosittuja. Katsotaan, jos ehtisin suunnitella jonkin muunlaisen maja-ratkaisun. 


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa.

2 kommenttia:

  1. IHania ja juuri lastenhuoneeseen sopivia printtejä :)). Kivaa perjantaita!

    VastaaPoista