14.12.2014

Vedenvihreää

Käydessäni tällä viikolla jouluostoksilla, löysin itselleni tämän neuleen alennusrekistä. Yleensä suosin neutraaleja värejä, mutta jokin tässä vedenvihreässä värissä vetosi minuun. Nappasin neuleen kassan kautta mukaan, enkä katunut ostosta. Pakko myöntää, että on mukavaa vaihtelua pukeutua välillä johonkin raikkaaseen väriin. Yhdistin neuleen mustiin farkkuihin ja saappaisiin, jotta kokonaisuus olisi itselleni tarpeeksi rauhallinen. Nappasin kuitenkin mukaan konjakinsävyisen laukun, vaikka musta laukku olisi normaalisti ollut ehdoton valintani värillisen neuleen kanssa. Ehkäpä olen pikkuhiljaa oppimassa pois vanhoista kaavoistani (lue: väripelostani) ja tuomassa lisää väriä vaatekaappiini.




Olen jo aikaisemmin maininnut, että olen nykyään huono tekemään heräteostoksia ja harkitsen kaikki ostokseni tarkkaan. Tätäkin ostosta pohdin liikkeessä jonkin aikaa, vaikka kyseessä oli alennustuote ja hintaa neuleelle jäi alennuksen jälkeen vaivaiset kaksitoista euroa. Tällainen harkitseminen tuntuu ehkä osalle jopa vähän liioittelulta, etenkin kun hintakaan ei päätä huimaa. Selitys löytyy kuitenkin siitä, että olen muutama vuosi sitten onnistunut karsimaan vaatekaappini sellaiseksi, ettei siellä ole mitään turhia vaatteita pyörimässä ja olen luvannut itselleni, että pidän tilanteen jatkossakin samanlaisena. Haluan olla varma, etten osta vaatetta kaapin pohjalle lojumaan. Ennen vaatekaappini tursui vaatteita ja käyttämättä jääneitä heräteostoksia. Siitä sekamelskasta oli vaikea löytää asukokonaisuuksia ja minulla oli jotenkin aina sellainen olo, ettei ollut mitään päällepantavaa. Nykyään tiedän tasan tarkkaan mitä kaikkea kaappini pitää sisällään ja pystyn parilla silmäyksellä valitsemaan asuni.


Neule - H&M
Kaulakoru - Cubus
Farkut - H&M
Laukku - Mulberry
Kengät - Vagabond 

Pyörittelin tätä neuletta käsissäni jonkin aikaa, mutta tarkistettuani materiaalin, nappasin sen mukaan kassalle. Neule on sekoitus puuvillaa, modaalia ja pellavaa, hinta-laatusuhde oli siis tässä vaatteessa enemmän kuin kohdillaan. Materiaali tuntuu erittän miellyttävältä päällä ja neule onkin jo ollut kovassa käytössä. Huomasin myös viihtyväni tässä värissä pienen vierastamisen jälkeen.


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa

4 kommenttia:

  1. Väri sopii sulle tosi hyvin, tuo muuten sun silmien väriäkin ihanasti esille! :) Ja voi että, ootko hoikistunut lisää, sun kintut näyttää ihan tikuilta kuvissa. :D Kaunis Stella! <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Taru! Oon aikaisemminkin saanut kommenttia, että vihreä on mun väri, mutta jotenkin en oo ollut ko. väristä niin innoissani :) Ehkä se mieli tästä muuttuu. Ja ei, en oo hoikistunut viime treffeistä, samoissa mitoissa ollaan edelleen. Sen verran on tää pimeys aiheuttanut nälkää ja ruoan tarvetta! En sentään ole "kaamoskiloja" kerrännyt, onneksi. Mutta vitsit että on koko ajan nälkä! :D

    VastaaPoista
  3. Upea kokonaisuus joka tosiaan korostaa sun silmien väriä. Tosi sun väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :) Täytyy näköjään toistekin suosia vihreää väriä vaatekaupassa :)

      Poista