21.1.2015

Kotona





St. Thomas, U.S. Virgin Islands

Lomareissu on tehty ja palasimme kotiin sunnuntaina. Tuntui ihan siltä, että olisi ollut ikuisuuden poissa. Kotikin näytti hetken aikaa jotenkin vieraalta. Nyt täällä totutellaan suomen aikaan ja pestään pyykkivuorta. Pitkän loman jälkeen arkiset asiat tuntuvat kuitenkin todella mukavilta. Kunhan tässä nyt päästään vielä oikeaan unirytmiin kiinni, saadaan toivottavasti kurottua näiden muutamien päivien univelat kiinni. Vähän mennään päät sumussa tällä hetkellä, mutta eiköhän tilanne korjaannu loppuviikkoa kohden. 


Rantahiekkaa, Grand Turk, Turks and Caicos







Jossain päin Atlanttia

Meillä oli kaikin puolin todella onnistunut reissu ja koko perhe nautti lomailusta. Mieli on ihanan levollinen, sillä matka ylitti odotukset, vaikka niitä oli ehdinyt tässä reilussa puolessa vuodessa jo muodostua aika paljon. Kolme viikkoa riitti hyvin, sillä kotiin oli oikeasti todella kiva palata. 

Alan täällä pikkuhiljaa käydä läpi reissukuvia ja päivitellä samalla blogia. Luonnollisesti alkuun on luvassa reissujuttuja, sillä kuvia tuli räpsittyä ihan kiitettävä määrä. Tässä kylkiäisenä muutama kuva-maistiainen. 







South Beach, Miami












Nassau, Bahamas


-Stella-

4 kommenttia:

  1. Wau, varmasti on ollut upea matka ja lisää kuvia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä unohtumaton matka, tulee väistämättä hymy naamalle sitä muistellessa :) Mutta kotonakin on taas ihana olla!

      Poista
  2. Oi juma mitkä kuvat! <3 Kiitos mielikuvamatkasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähtiin kyllä upeita paikkoja, onneksi kuvia voi aina katsella jälkeenpäin :)

      Poista