15.2.2015

Harmaa Cozy








Kaulakoru - SNÖ of Sweden / Neule - DKNY / Farkut - Zara / 
Laukku - Longchamp / Kello - Michael Kors / Saappaat - äidin kenkäkaapista (merkistä ei tietoa)

Ostin pari vuotta sitten beigen DKNY:n Cozyn ja nyt vuodenvaihteessa reissuun lähtiessäni ostoslistallani oli musta cozy. Ihastuin liikkeessä tähän vaaleanharmaaseen, enkä lopulta osannut päättää tämän ja mustan välillä, joten ostin molemmat. Mieheni pyöritteli perinteisesti silmiään selityksilleni, mutta ostomorkkista en kuitenkaan saanut, sillä jenkeissä neuleen hinta oli yli puolet edullisempi kuin täällä. Materiaali on laadukasta puuvillan, silkin ja cashmeren sekoitusta ja se on etenkin talvella takuulämmin vaate. Lisäksi cozy on todella monikäyttöinen, sillä sen voi pukea usealla eri tavalla, tai käyttää jopa kaulahuivina.  Eri pukemistapoja löytyy esimerkiksi täältä

Tämä kevättalven ihana auringonpaiste alkaa pikkuhiljaa muistuttaa siitä, että valoisa aika ja kesä lähenee. Innostuin jopa kaivamaan vaalean käsilaukun naftaliinista. Minulla on outo tapa pakata vaaleat laukut pois kesän jälkeen (vähän kuin kesävaatteet), vaikka niitä voisi hyvin käyttää läpi vuoden. Käytän niin paljon mustaa pukeutumisessa, että vaalea laukku keventää kokonaisuutta kivasti. Varsinkin tällainen vaalea nude/kerman sävy on niin neutraali, että se käy oikeastaan minkä tahansa asun kanssa. 


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

6 kommenttia:

  1. Oi kun jotenkin kiva kokonaisuus. En edes osaa sanoa mikä tässä iskee, mutta joku toimii kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Tää on omastakin mielestä ihan kiva perusasu. Oon pikkuhiljaa alkanut tykkäämään enemmän ja enemmän kullanvärisistä koruista, mutta hopea toimii kyllä aina harmaan kanssa.

      Poista
  2. Ihana harmaan sävy. Toi on tällä lailla sidottuna tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään kans cozysta tällä tavoin puettuna tosi paljon :)

      Poista
  3. Heippa! Onpa kiva neuletakki! Harmaa on niin kauniin sävyinen ja käy sinulle loistavasti :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Tykkään kovasti näistä cozyista ja nyt niitä onkin vaatekaapissani jo kolmessa värissä, hups :) Tämä harmaa taitaa kuitenkin olla suosikkini.

      Poista