8.2.2015

Mustaa ja valkoista

Musta ja valkoinen on klassinen yhdistelmä pukeutumisessa ja se on minun suosikkiyhdistelmä asuissa. Tunnen oloni kotoisaksi perusväreissä ja etenkin silloin, kun en ehdi suunnitella ja miettiä asujani, valitsen kaapista usein mustan alaosan ja valkoisen yläosan. Saatan tuoda väriä asuun asusteilla, mutta usein viihdyn ihan täysin mustavalkoisessa kokonaisuudessa. 





Toppi - H&M
Aurinkolasit - Prada
Kaulakoru - Tiffany & Co.
Hame - Zara
Kengät - Michael Kors


Tämän asun musta hame oli eniten käytetty vaatteeni reissussa ja sama hame on päällä näissä kuvissa. Hameen kaveriksi valikoitui tällä kertaa valkoinen toppi ja kaulaan laitoin hopeisen korun. Lähdin kolmen viikon matkalle aika vähillä vaatteilla ja asusteilla, ihan jo lentoyhtiön painorajoitusten takia, mutta kahdet aurinkolasit oli ihan pakko ottaa mukaan. En ota pukeutumista muuten kovinkaan vakavasti, mutta aurinkolasien suhteen olen, myönnettäköön, ehkä hieman neuroottinen. Mustavalkoisen asun kanssa en voi käyttää ruskeita aurinkolaseja, vaan niiden on oltava mustat. Mieheni usein ärsyyntyy minulle, kun saatan ovesta jo ulos päästyämme hilpaista takaisin sisään laseja vaihtamaan, jos huomaan, että kotelossa on väärän väriset lasit mukana. Pakko myöntää, kyllähän se varmasti on ärsyttävää. Suon kuitenkin tämän neuroottisuuden itselleni ilman mitään omantunnon tuskia. Kai meillä jokaisella saa olla jotain omituisia piirteitä? 


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

4 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus ja kivat kengät! <3

    VastaaPoista
  2. Haha, ihana, jopa Stellalta löytyy jotain neurooseja... ;) No ei vais, kuulostaa just mun tyyliseltä toiminnalta... :D Mulla on nyt nimittäin Le Specsiltä kai viidet lasit ja Reiskalta kolmet, ja koteloiden sisällöistä ei mitään hönkää, kun ne on kaikki eteisen lipaston lootassa sekaisin. Sit kiireessä availen hulluna neljä rasiaa, ennen kuin oikeat pokat löytyvät... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän meillä kaikilla oo omat neuroosimme :D Kyllä mullakin niitä on jonkin verran ;)

      Poista