14.3.2015

Kodin yksityiskohtia - kampauspöytä





Sisustin itselleni tämän kampauspöydän jo edellisen kotimme makuuhuoneeseen. Pöytä oli minulle niin mieluinen, että halusin sen ehdottomasti samanlaisena uuteen kotiimme, muttaessamme tänne pari vuotta sitten. Arkisin omat huoltotoimenpiteeni ovat hyvin pikaisia, mutta jos teen lähtöä jonnekin ajan kanssa, istuudun kampauspöydän ääreen laittautumaan. Kaunistautuminen on minulle tärkeä osa juhliin lähtemistä ja tämän pöydän ääressä se tuntuu aina erityiseltä.

Tämä selkeälinjainen pöytä hankittiin aikoinaan Ikeasta, siellä taitaa edelleenkin olla vastaavaa myynnissä. Pöydässä on leveä laatikko, jossa on kivasti tilaa säilyttää koruja ja muita kauneustarvikkeita. Victoria Ghost -tuoli on Kartellin ja peili sekä lamppu muistaakseni molemmat Bauhausista. Pöydällä on kaksi Iittalan Vitriini -rasiaa, joissa säilytän arkikorujani. Näin päivittäin käyttämäni korut ja kello ovat nopeasti saatavilla. Tämä kokonaisuus taitaa olla jo kolme-neljä vuotta vanha, mutta pidän siitä edelleen todella paljon.

Onko sinulla kotona jokin tietty paikka laittautumista varten?


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

7 kommenttia:

  1. Miun tarttis ihan selkeesti tehdä jotain, kun meillä ei oikein nää meikata kunnolla missään... eikä siis johdu huonosta näöstä vaan valon puutteesta! Mur! Ihana tuo sinun pisteesi. :)

    Siulle olisi pieni haaste blogissani, käyhän kurkkaa kun ennätät. ;)
    T. Kuplia ja kimallusta - Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria kommentista! :) Valo on kyllä meikatessa haasteellinen juttu ja sopivan paikan löytäminen kotoa on vaikeaa. Meillä on kylppärissä sellaiset keinovalot, että huomaan huulipunan sävynkin näyttävän ihan erilaiselta kuin luonnonvalossa :o Ja pimeimpään vuodenaikaan joudun yleensä hakeutumaan ihan ikkunan ääreen peilin ja meikkipussukan kanssa. Onneksi valon määrä on taas lisääntynyt huimasti!

      Ja kiitos haasteesta, ryhdyn heti hommiin kunhan saadaan tänään kuopuksen synttärikekkerit vol. 2 juhlittua pois alta! :)

      Poista
    2. Luonnonvalohan se olisi se paras valo. Onneksi valoisampaan vuoden aikaan ollaan menossa! :)

      Mukavaa, että lähdet mukaan haasteeseen. Oman aikataulun mukaan vaan, itsellänikin kesti päiviä saada postaus ulos... :D

      Poista
  2. Siis ei vitsi kuin ihanan näköinen kampauspöytä ja tuo tuoli! Tosi ihanan näköinen paikka laittautumiseen, voisin ottaa tuon heti omaankin kotiin. :)

    http://mylifestyleblogmiia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Miia! :) Tykkään itse myös tästä tosi paljon, tää oli oikein onnistunut sisustusprojekti muutama vuosi sitten. Ja onneksi sille löytyi paikka myös uudesta kodistamme!

      Poista
  3. Todella kauniita kuvia ihanasta kauneuspöydästä! Erityisesti viimeinen kuva on todella upea! Susta on kehittymässä aikamoinen valokuvaaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Kovasti yritän treenata ja välillä kokee jopa hyviä onnistumisia. Mutta haastava laji ja oma "kalusto" vaatisi myös hieman täydennystä :D tää on vähän verrattavissa autokuumeeseen, mutta onneksi ei sentään ihan niin kallista!

      Poista