16.3.2015

Liebster Award

Sain Kuplia ja kimallusta -blogin Marialta Liebster Award haasteen, johon yritin tässä parhaani mukaan vastailla. Tarkoituksena on siis vastata haasteen esittäjän yhteentoista kysymykseen, keksiä seuraavat yksitoista kysymystä ja haastaa mukaan yksitoista bloggaajaa. Haaste on tarkoitettu pienille, alle 1000 lukijan blogeille ja ideana on lisätä blogien näkyvyyttä.  Kiitos Maria haasteesta, tässä vastaukseni kysymyksiisi: 



1. Kerro jotain blogistasi.

Aloitin bloggaamisen ensimmäisen kerran palattuani töihin esikoiseni jälkeen. Muutaman kuukauden bloggaamisen jälkeen kiireinen työ-kevät vei mennessään ja kirjoittaminen jäi pitkäksi aikaa. Viime syksynä aloitin bloggaamisen uudestaan ja tällä tiellä ollaan edelleen. Kahden lapsen äitinä on kiva välillä keskittyä hetkeksi vähän kevyempiin juttuihin ja "hömpötyksiin". Lisäksi valokuvaaminen kiinnostaa tällä hetkellä erittäin paljon ja yritän kovasti opetella hyvien kuvien ottamista. Nämä kaksi asiaa saa yhdistettyä blogissa mukavasti. Blogini voisi luokitella lifestyle-blogiksi, sillä en keskity mihinkään tiettyyn aiheeseen, vaan kirjoittelen oikeastaan mistä tahansa itseäni kiinnostavista aiheista; Sisustamisesta, ruoasta, vaatteista, liikunnasta, matkustamisesta jne. Teen tätä ensisijaisesti itseni vuoksi, mutta toivon tottakai kovasti, että blogini kiinnostaa ja inspiroi myös muita. Kiitollisena otan vastaan kaikki uudet lukijat!


2. Otatko mielelläsi vastaan toivepostauksia tai vinkkejä postauksiin?

Ehdottomasti! Jos teillä on mielessä jotain mistä haluaisitte minun postaavan, niin toiveita vaan tulemaan! Ja palautetta otan myös todella kiitollisena vastaan. Yritän aina käydä tekstit ja kuvat läpi kriittisellä silmällä, mutta kuten tiedätte, sitä on loppupeleissä aika sokea omalle tuotokselle. Tästä syystä palaute olisi erittäin tervetullutta. 


3. Paras asia bloggaamisessa?

Ne upeat leidit joihin olen tässä lyhyen "blogiurani" aikana ehtinyt tutustua! Lisäksi se, että tiettyjä asioita elämästä tulee säännöllisesti dokumentoitua ja että blogi on muutenkin opettanut minua tarttumaan kameraan säännöllisesti. 



4. Oletko kohdannut ennakkokuuloja blogiminäsi tai blogisi vuoksi?

En ole vielä kohdannut mitään ennakkoluuloja, mutta tämä aihe kieltämättä kyllä mietitytti minua, kun syksyllä aloitin bloggaamisen uudestaan. Pohdin etukäteen hetken aikaa sitä, että julkaisenko blogissani kasvojani. Mieheni kanssa kävimme keskustelua siitä, että rajaamme tietoisesti hänet ja lapset pois kuvista. Mutta en siis ole kohdannut mitään ennakkoluuloja tai muuta sellaista, minulla on pelkästään positiivisia kokemuksia. 


5. Mitä toivot blogisi tulevaisuudelta?

Toivon ensisijaisesti, että minulla riittää edelleen syksyllä energiaa ja aikaa blogille, kun palaan hoitovapaalta töihin. Toivon myös, että työelämään paluu antaa lisää inspiraatiota postauksiin ja aiheisiin, vaikken sinänsä suoraan työasioista voi kirjoittaakaan. Mutta esimerkiksi työpukeutuminen on yksi niistä asoista, joita odotan kovasti. Kaikki ihanat kotelomekot ovat roikkuneet turhanpanttina vaatekaapissani, enkä malta odottaa että niille tulee käyttöä! Työpaikkani sijaitsee ydinkeskustassa, joten odotan myös syksyn tuomaa mahdollisuutta kuvatarjonnan monipuolistamiseen, sekä keskustaelämän tuomista blogiini. Lisäksi toivon kovasti, että kehityn tässä hommassa ja että teitä säännöllisiä lukijoita tulee lisää. 



6. Mikä on eniten näkyvä luonteenpiirteesi?

Luulen että ystäväni osaisivat parhaiten vastata tähän. Hmm, toivon ainakin että huumorintaju sekä positiivisuus välittyvät ensisijaisesti. Kiinnostukseni liikunnallisuuteen ja terveellisyyteen on varmasti myös yksi pinnalla olevista piirteistä, toivon etteivät ystäväni vielä ole totaalisen kyllästyneitä keskustelemaan kanssani liikkunnasta, chia-siemenistä ja banaanipannareista... 


7. Kerro jokin hassu tapa/piirre itsestäsi.

Minulla on hyvä hajuaisti ja olen kova haistelemaan kaikkea. Tästä on jopa muodostunut eräänlainen vitsi perheessämme, sillä haistelen läpi kaikki vaatteista ruokiin. Jos jokin haiskahtaa vähänkin "oudolle", heitän vaatteita pyykkiin tai ruokia roskiin. Yritän kovasti päästä eroon tästä tavasta, mutta se on vaikeaa. 


8. Mihin haluaisit matkustaa?

Pitkäaikainen haaveeni oli käydä Miamissa sekä Karibialla ja tämä toteutui vihdoin upean matkamme myötä alkuvuodesta. Kävimme itseasiassa tällaisen keskustelun juuri perjantai-iltana mieheni kanssa; Mihin haluaisimme seuraavaksi matkustaa? Molemmilla oli aluksi lieviä vaikeuksia keksiä kohdetta (ennenkuulumatonta!), sillä olemme edelleen niin fiiliksissä toteutuneesta matkastamme. Haluaisin käydä kesäaikaan Pariisissa ja Nizza on myös aina lähellä sydäntäni. Talon vuokraamista Champagnen alueelta olemme pohtineet jo pitkään. Ranska on siis selvästi meillä tapetilla. New York ei ole koskaan huono vaihtoehto sekään. Uusista kohteista minua kiinnostaa Kööpenhamina sekä Tokio. Jos nyt pitäisi yksi valita seuraavaksi matkakohteeksi.. ööh.. Nizza!


9. Lempivaatteesi?

Kotona mustat leggingsit ja työ-/muihin menonoihin tämä mekko.



10. Mitkä ovat viisi luottotuotettasi kauneuden ja/tai hiusten saralla?

Näistä viidestä en luovu: Redkenin All Soft sampoo, All Soft hoitoaine, Moroccan Oil -hiusöljy, Lumenen Arctic Aqua syväkosteuttava silmänympärysgeeli, arganöljy kasvoille (yövoiteeksi). Lisäksi otan säännöllisesti päivittäin yhden teelusikallisen OptiMSM -jauhetta. 


11. Miten rentoudut?

Parhaiten rentoudun kotona perjantaisin ja lauantaisin lasten mentyä nukkumaan, kun teemme miehen kanssa jotain hyvää myöhäis-illan ruokaa ja katsomme jonkun hyvän elokuvan tai sarjanpätkän.


Haasteen heitän eteenpäin seuraaville blogeille: 


Käykäähän kurkkaamassa näitä blogeja klikkaamalla nimeä!

Kysymykset ovat: 

1. Mitä ajattelet, kun nyt luet blogisi ensimmäisiä postauksia?
2. Oletko joskus loukkaantunut mahdollisista ikävistä sanoista kommenttiboksissa?
3. Kuinka paljon aikaa käytät blogiisi päivässä tai vaikkapa viikossa?
4. Mitä mieltä puolisosi/läheisesi on bloggaamisesta?
5. Kuvaile tyyliäsi kymmenen vuoden päästä.
6. Matalapohjaiset kengät vai korkkarit? Ja miksi?
7.  Mikä oli viimeisin muotiin liittyvä iso hankintasi?
8. Minkälaista liikuntaa harrastat?
9. Mihin matkustit edellisen kerran?
10. Jos saisit valita elämässäsi jonkin asian (pieni tai iso), jonka tekisit nyt toisin, mikä se olisi?
11. Seitsemän asiaa, joita toivot tulevaisuudelta?


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

10 kommenttia:

  1. Kiitos! Laitan tän talteen ja koitan vastata haasteeseen mahdollisimman pian! :)

    Napsautan blogisi myös seurattavien listalle, et siellä näköjään vielä ollut (kai?) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että otat haasteen vastaan! Aikataulullisia velvotteita tässä ei tosiaan ole, joten oman aikataulun mukaan vaan :D Ja hei mahtavaa jos jäät seurailemaan!! :)

      Poista
  2. Ei voi kun ihailla, minä väsäsin omaa postaustani hartaudella monta monituista iltaa. :D oon muuten samanlainen nuuskija! Koen sen joskus vähän kiusalliseksikin, kaikkea kun ei aina toivo haistavansa... T. Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sattui tänään sopivasti muutama tunti "lapsivapaata" aikaa, joten oli sopiva hetki kirjoitella tätä :) Muuten olisi mullakin varmasti venähtänyt muutaman päivän projektiksi. Tää oli kyllä tosi hauskaa, mulla ei tämän tyyppistä postausta muutenkaan vielä ole ollut, jossa kerron enemmän itsestäni.

      Kiva kuulla, että meitä nuuskijoita on enemmänkin :D Just näin, kaikkea ei tosiaan toivo aina haistavansa!

      Poista
  3. Oi, mikä kunnia, kiitos kovasti! Vastauksia tulee totuttuun tapaan vähän viiveellä, mutta lupaan hoitaa kevään aikana :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että otat haasteen vastaan! Ja mitään aikatauluvaatimuksia tässä ei tosiaan ole, eli omaan tahtiin vaan :)

      Poista
  4. Hei Stella, Kiitos haasteesta, toteutan sen mahd.pian :)

    VastaaPoista