23.3.2015

Mustaa ja denimiä



Paita - H&M / Vyö - Gina Tricot / Hame - Malene Birger / Kengät - Unisa


Täällä aloitellaan uutta viikkoa käytiin varsin väsyneissä, mutta erittäin onnellisissa tunnelmissa. Olin viikonloppuna Tarun järjestämässä blogityttöjen tapaamisessa ja hauskaa oli! Ilta vierähti huomaamatta mahtavassa seurassa ihan pikkutunneille asti. Itse tapahtumasta kerron tarkemmin vielä erillisessä postauksessa, mutta tässä alkuun asukuvia lauantailta. Alkuillan asuksi valitsin tämän hetken suosikkinipaitani, sekä alaosaksi mustan leveähelmaisen hameen.  Mielestäni kokonaisuus oli onnistunut ja viihdyin tässä asussa todella hyvin. Kiitos vielä Janet kuvista!


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

14 kommenttia:

  1. Kaunis asu ja ihana ilta <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S, tykkään itsekin tästä asusta tosi paljon :) Ja kyllä, niin ihana ilta oli <3

      Poista
  2. Niin kaunis kokonaisuus ja niin ihana ilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Ja todellakin oli ihana ilta! Niin kiva nähdä pitkästä aikaa :)

      Poista
  3. Mä tykkäsin sun asusta hurjasti, farkkupaita on superihana ja toi vyö, määki tahdon :D

    Ja oli niin kiva tavatakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! <3 Viihdyin tässä asussa tosi hyvin, joten varmasti puen tän yhdistelmän toisenkin kerran :) Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! Ja vitsit että mulla iski tukkakateus kun näin sun uuden lookin :D sopii sulle kyllä niin hyvin!

      Poista
    2. Haha! Kiitti! Ei kuule muuta kuin kampaajalle ;)

      Poista
    3. Mulla on itse asiassa perjantaina aika Kamidaan :D Katsotaan mitä kivaa siellä keksisi pään..ei kun siis hiusten menoksi!

      Poista
  4. Tosi kiva asu, tykkään! Voi mullakin oli tollainen vyö ja se oli niin kiva, mutten löydä mistään... Vieläköhän noita saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! :) Tää vyö on jo muutaman vuoden vanha ja tuli muistaakseni osana tunikaa. Mistäköhän vastaavia voisi löytyä.. kannattaa varmaan kurkata Gina Tricotin lisäksi ainakin Mango. Ja Stockalla on Global Accessories -merkillä usein kivoja vöitä :)

      Poista
  5. Hän oli sellainen kaunotar <3 Oli ilo kuvata, vaikka tällainen amatööri olenkin :D
    Sä olet aina niin tyylikäs, tälläkin kertaa asu niin upea <3 Oli niin ihanaa muru nähdä! <3 Toivottavasti nähdään pian uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Janet, sä oot niin ihana <3 Kiitos paljon ja aikamoinen kaunotar olet kyllä itsekin! Ja hei, todellinen amatööri olen minäkin, mutta pikkuhiljaa tässä kehitytään. Toivottavasti nähdään pian!! <3

      Poista