20.3.2015

Mustavalkoista





Viime viikonloppuna juhlimme kuopuksemme syntympäivää yhdessä sukulaisten kanssa ja nyt onkin sitten tytön kaksivuotisjuhlat juhlittu. Uhmaikä on täällä, sen kyllä huomaa. Välillä käydään aikamoisia taisteluita, milloin mistäkin aiheesta. Omaa tahtoa tytöltä löytyy ja välillä on vaikea käsittää miksei saa tehdä juuri niin kuin huvittaa. Pakko myöntää, että tällä hetkellä saan välilä purra hammasta oikein kunnolla uhmaraivokohtauksen iskiessä. Toisaalta harva asia tässä maailmassa on mielestäni niin ihana ja liikuttava, kuin pieni kaksivuotias ihmisenalku. Hyvä, että balanssi säilyy tässäkin asiassa. 

Eksyin jo aiheesta, tarkoitukseni oli esitellä syntymäpäiväjuhlien asukuvat. Tuliaiseni Tukholmasta taitaakin näkyä nyt ensimmäistä kertaa asukuvissa. Olen edelleen sitä mieltä, että tämä on yksi parhaista vaatehankinnoistani! Tykkään tästä klassisesta hameesta todella paljon, se on naisellinen ja helppo yhdistää erilaisiksi asukokonaisuuksiksi. Tällä kertaa valitsin yläosaksi pelkistetyn valkoisen pitkähihaisen trikoopaidan, mutta asustin kokonaisuuden juhlavilla koruilla. 




Paita - H&M / Hame - Malene Birger / Kengät - Tamaris / Kaulakoru ja rannekorut - Lindex

Näin jälkeenpäin asua kuvista katsellessani, huomaan, että olisin voinut lisätä asuun vielä vyön. Vaikka pidän tällaisesta pelkistetystä tyylistä, kaipaa asu mielestäni vielä jotain pientä extraa. Leveä musta nahkavyö olisi toiminut hyvin tässä kokonaisuudessa. Tiedänpä ensi kerralla sitoa sellaisen  vyötärölle!

Mitä pidät asusta, toimiiko vai onko se mielestäsi liian pliisu?


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

8 kommenttia:

  1. Tyylikäs asu! Meillä rytistellään sitten huomenna 2vee synttärikemuja. :)

    VastaaPoista
  2. Minusta tämä on kiva! Vyö ehkä joo, mutta muutoin tämä ei kyllä mitään ylinmääräisiä kaipaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :) Joo, mun mielestä kans se vyö, muttei muuta. Simppelistä kun tykkää, ei voi mitään ;)

      Poista
  3. Kiva asu ja ihana auringonpaiste :)

    Huomenna nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S :) Ja tosiaan, huomenna nähdään!

      Poista
    2. Hehehhahah!! Mua vielkin naurattaa..."..kyllä me svenskatalandetkin osataan.." ja sit lähti peppu pyörimään :D!! Ihan mahtava ilta ja oli kiva hengailla ja rupatella :)!

      Poista
    3. Hei todellakin osataan!! ;) Ja oli kyllä niin mahtava ilta ja upeeta seuraa <3

      Poista