6.3.2015

Orkidea














Juhlimme huomenna ystävien kanssa kaksivuotiasta kuopustamme. Näin juhlan aattona lähetin lapsukaiset isovanhemmilleen päiväksi kyläilemään, jotta sain häärätä kodin rauhassa juhlakuntoon. Koti näyttää nyt entistä raikkaammalta, sillä innostuin eilen pesemään olohuoneemme puoleiset ikkunat. Olin jo hetken aikaa katsellut törkeän likaisia ikkunoita kauhuissani, eilen oli pakko tarttua pesurättiin.

En tiedä mikä siinä on, mutta siivouksen jälkeen on jotenkin niin rauhallinen olo. Tällä kertaa kävin hakemassa siivouspalkinnoksi kauniin valkoisen orkidean. Kukassa oli vielä kivasti nuppuja jäljellä, joten saadaan toivottavasti siitä iloa pitkäksi aikaa. Lisäksi sain yllätyksenä tänään mieheltä valkoisia ruusuja. Hän on ollut työmatkoilla nyt joka viikko, neljä viikkoa putkeen, joten kukkakimppu oli todella tervetullut palkkio väsähtäneelle vaimolle.   

-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

4 kommenttia:

  1. Mä niin tunnistan tuon rauhallisen olon siivouksen jälkeen :)).

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä upea fiilis :) Kiitos ja kivaa viikonloppua teille myös!

      Poista
  2. Onnea kuopukselle!! Ostin itsekin juuri tänään valkoisen orkidean. On kyllä ihana! Kodin ikkunat olen saanut pestyä ulkopuolelta, mutta sisäpuolet vielä jäljellä. Olen samaa mieltä tuosta hyvästä fiiliksestä siivouksen jälkeen. Siivosin torstai-iltana melkein yhteen saakka, koska halusin, että nyt viikonloppuna, kun olemme kotona kahden (!!), koti olisi siisti eikä mitään sellaista arkipuuhaa tarvitsisi tehdä. Eija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! :) Siis teillä on varmasti ollut niin ihana viikonloppu! Ja just noin, hyvä ettei mitään kotihommia tarvitse tuollaisena luksusviikonloppuna tehdä!

      Poista