28.4.2015

Bloggers inspiration day

Terveiset Vierumäeltä! Tulimme tänne muutamaksi päiväksi perheen kesken lomailemaan ja reippailemaan. Edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt jo vuosi, mutta nyt tänne takaisin tullessa muistui hyvin mieleen, kuinka näppärä paikka tämä on perhelomailuun. Täällä löytyy tekemistä, kaikkea jumpasta uimiseen ja leikkipuistoiluun. Tänään kävimme tyttöjen kanssa jopa ratsastussafarilla. Molemmista taitaa kasvaa aikamoisia heppatyttöjä. Esikoinen on aikaisemminkin saanut istua hevosen selässä, joten se sujuu häneltä jo hyvin. Pienempi oli nyt ensimmäistä kertaa ratsastamassa, mutta eipä siinä vieressä kävellessä tarvinnut hänestäkään oikeastaan pitää kiinni. Innoissaan olivat molemmat, huomenna taitaa tulla uusintakierros.



Tarkoitus oli palata viime lauantain tapahtumiin. Kävimme nimittäin Tarun kanssa Indiedaysin järjestämässä Bloggers Inspiration Day -tapahtumassa Ravintola Maxinessa. Paikalla oli paljon nähtävää ja ihmeteltävää. Erityisesti mieleen jäi Kultajousen piste, jossa sain ensimmäistä kertaa tutustua uuteen korusarjaan nimeltä MY Imenso. Ständiltä löytyi myös muutama upea kello, joten taitaa synttärilahjatoive olla selvillä. Pauligin makukahvitarjoilut olivat maittavia ja päivän aikana taisikin tulla nautittua hivenen liikaa kofeinia. Kävin myös tutustumassa tarkemmin näppärän kokoiseen Olympus PEN -kameraan.



Tilaisuus oli mielestäni todella onnistunut ja nähtävää oli paljon. Parasta päivässä oli kuitenkin seura, kiitos teille kaikki upeat leidit jälleen kerran mahtavasta päivästä ja illasta. Ja suurin kiitos kuuluu Tarulle,  jonka avecina pääsin nauttimaan tilaisuudesta!


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti