12.4.2015

Mustaa ja korallia





neule - Vila / kaulakoru - Snö of Sweden / farkut - Vila / kengät - Tamaris / laukku - Longchamp

Tarkoituksena oli jo eilen tulla postailemaan, mutta upea sää sai meidät viettämään koko päivän ulkona. Kevät - rakkautta! Takapihallamme oli auringonpaisteessa niin lämmin, että terassilla tarkeni hyvin ihan sisävaatteissa. Hetken aikaa oli jopa oikein ihanan idyllistä, kun lapset leikkivät keskenään hiekkalaatikossa jätskikiskaa. Mies siirsi istuttamiaan taimia isompiin ruukkuihin ja itse laiskottelin terassilla kahvia hörppien. Idylli muuttui kyllä aika pian lapsijahdiksi, sillä pienempi karkaajariiviömme hiffasi vihdoinkin kuinka takapihan portin saa avattua. Loppupäivä vietettiinkin sitten päivystystilassa, sillä aina kun katse vältti, pikkukarkaaja avasi portin ja lähti juoksujalkaa karkuteille huutaen samalla "kaakuu kaakuu". Täytyykin tänään miettiä pihalle joku uusi lukkoratkaisu. Ensihätään ajattelin ihan nippusiteitä ja jeesusteippiä. Siis porttiin, ei lapseen.

No mutta asuun; Kävimme pitkäperjantaina vanhemmillani päivällisellä ja puin päälle Hullareilta ostamani neuleen. Kevät saa minussa aina aikaan pieneen värihulluuden, vaikka muuten suosin neutraaleja värejä pukeutumisessa. Tämä raikkaan korallin värinen neule veti minua puoleensa, enkä voinut jättää tarjouksessa ollutta neuletta ostamatta. Neule sai pääsiäisenä kaveriksi mustat pillifarkut ja nuden laukun, minusta ihan toimiva yhdistelmä, vai mitä?

Tänään tarkoituksena on paneutua blogiin vähän enemmän, sillä to do -listallani on kirjoitella vastauksia Katjan esittämiin Liebster Award -haasteen kysymyksiin, sekä päivittää lukulista tänne blogin puolelle, se kun ei enää pitkään aikaan ole ollut ajantasalla. Ensin on kuitenkin vuorossa perheen ruokinta ja viikon viimeinen treeni crossfit-salilla.

Palaillaan - nauttikaa sunnuntaista!


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

10 kommenttia:

  1. Kiva neule, mä katselin noita myös Hullareilla. Ah, kaakuun kaakuun, tuttua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja :) tää erottui värinsä ansiosta hyvin hullareilla vaaterekkien keskeltä! Joo, aikamoinen vaihe menossa kaksivuotiaan karkulaisen kanssa ;) En edelleenkään ymmärrä miten noilla lyhkäsillä pienillä jaloilla pääsee juoksemaan niin nopeasti.

      Poista
  2. Aivan ihanat ilma oli eilen <3 Kaunis asu ja kaunis sinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, upea keväinen päivä! :) Toivotaan samanlaisia lisää! Voi kiitos ihana S <3

      Poista
  3. Go pikkukarkaaja ;-). Kohta tyypit huutelee toisilleen aidan toiselta puolen, että nyt lähdetään yhdessä kaakuun :-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että ollaan kohta pulassa näiden kahden E:n kanssa ;)

      Poista
  4. Sopii tosi ihanasti tuo väri sulle, murunen. Ihana nähdä ylihu, ikävä. Vaikka mitä juteltavaa taas kertynty... ;) <3

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihana asu ja tuo neule! Todella herkun sävyinen :) Ja sie nättimys <3

    VastaaPoista