1.4.2015

Nahkikset




Onko teidänkin mielestä hyvin istuvien farkkujen ja housujen löytäminen hankalaa? En tiedä johtuuko se vartalonmallistani vai mistä, mutta saan aina sovittaa vaikka kuinka monet housut, ennen kun sopivat löytyvät. Muutama viikko sitten kävin taas housuostoksilla ja hetken tuskailtuani eri liikkeissä, päädyin Vilaan sovittamaan skinny-mallisia housuja. Täydelliset! Kapea malli, sopiva pituus ja tarpeeksi korkea vyötärö. Olin niin onnellinen löytäessäni hyvin istuvat housut, että nappasin kassalle samalla kahdet, yhdet tavalliset mustat skinny-farkut, sekä nämä tekonahkahousut. 

Nämä pöksyt pääsivät ensimmäistä kertaa päälle Tarun järkkäämään blogi-iltamaan toissa lauantaina, mutta ilta-asusta jäi valitettavasti kuvat kokonaan ottamatta. Seuraavana päivän puin kuitenkin samat pöksyt päälle, lähtiessämme Tarun kanssa Hesarilta kotia kohti. Kotimatkalla piipahdimme ottamaan asukuvat ja sain samalla nämä housut ikuistettua ensimmäistä kertaa. Tykkään näistä todella paljon, malli on hyvä ja ne ovat erittäin mukavat päällä. Ja ei, tämä ei ole Vilan mainospostaus. Haluan vain jakaa hyvänmallisten housujen ilosanomaa!


Takki - Zara / Neule - H&M / Aurinkolasit - Prada / Housut - Vila Kaulakoru - Bijou Brigitte
Laukku - Longchamp / Kengät - Unisa


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

11 kommenttia:

  1. Mä olen kanssa tykännyt Vilan housuista jo pitkään. Sopivasti korkeampi vyötärö käy mulle mainiosti :-). Noi keinonahkahousut on kyllä päheet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jotenkin aikaisemmin oo tajunnu sovittaa Vilassa housuja, mutta onneksi nyt tietää mistä löytää hyvin istuvia farkkuja :) Ja plussaa tosiaan korkeammasta vyötäröstä!!

      Poista
  2. Niin upea Stella! <3 Ja noi pökät oli kyllä ihan mainiot, pitää ehkä keikata itsellekin pari... ;)

    VastaaPoista
  3. Kivat pöksyt ja tyylikäs kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi miten kiva asu! Ihan täydellinen :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tykkään itsekin tästä tosi paljon :) sopivan simppeliä, mutta nahkikset ja näyttävämpi kaulakoru tuo asuun sitä jotain.

      Poista
  5. No on todellakin haastavaa löytää sopivat housut :( Tuntuu ettei näille megakintuille koskaan ole sopivia :P Mutta nuo istuu sulle kyllä ihan täydellisesti ja asu on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö, mitkä megakintut? Sä oot upea!!

      Mun mielestä on aina niin hassua se, miten miehet löytää helposti hyvin istuvat housut. Miehet taitaa olla aika universaalin mallisia, hehheh :) Meitä naisia taas on kaiken mallisia. Kiitos, tykkään näistä pöksyistä tosi paljon ja tämä asukin tuntui ihan "omalta" :)

      Poista
  6. Tosi kivat housut, onko tuo ulkopinta kangasta vai pu-muovia? Tosi makaat ja tiukat

    VastaaPoista