23.5.2015

Korallia ja kultaa



Toppi - Holly Whyte, Lindex / Housut - Vila / Kengät - Zara / Laukku - Longchamp / 
Kaulakoru - Lindex / Sormus - Saint Laurent / Kello - Michael Kors 

Kuva: Taru / Home at Last

Reilu viikko sitten juhlistimme kesän saapumista sviittibileissä, trooppisissa tunnelmissa. Ulkona ei kuitenkaan ollut tropiikista tietoakaan, sillä Helsingissä oli kyseisenä iltana aikamoinen harmaa ja sateinen myräkkä käynnissä. Uhmasimme Tarun kanssa myrskyä ja kävimme Loisteen terassilla nappaamassa pikaiset asukuvat. Pikaisilla kuvilla tarkoitan oikeasti parin minuutin kuvaustuokiota, jolloin otettiin molemmista asukuvat. Kauempaa ei ulkona pystynyt näin pienissä vaatteissa olemaan. Kylmä tuuli puhalsi niin kovaa, että toppini helma hulmusi ajoittain kainaloissa ja käsilaukusta sai melkein pitää kaksin käsin kiinni. Jonkinlaiset asukuvat saatiin kuitenkin räpsittyä. 

Juhliin valitsin teeman mukaisesti normaalia värikkäämmän asun. Vaatekaapistani löytyy neutraalien sävyjen joukosta muutama väripilkku, tämä korallin värinen toppi on yksi niistä. Yhdistin topin mustiin nahkiksiin sekä mustiin korkkareihin, jotta kokonaisuudesta tulisi hillitty. Asusteiksi valitsin kultaiset korut sekä vaalean laukun - tässäpä siis oma versioni kesäisestä bile-asusta.  


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

4 kommenttia:

  1. Oi kun kiva kokonaisuus! Pusero on todella kaunis ja upean värinen, sopii sulle hyvin!
    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Satu <3 Palaute on yleensä ihan positiivista, kun harvoin uskallan pukeutua väriin ;) pitäisi vissiin useamminkin rohkaistua! Hyvää alkanutta viikkoa!

      Poista
  2. Haha, meinas kyllä tukka tippua päästä siinä puhurissa! :D :D Sä näytä silti kuvissa varsin elegantilta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No elegantilta ja elegantilta... :D Toi tais olla ainoa kokovartalokuva jossa toppi ei ollu täyttyny tuulesta palloksi ;) No, aina ei onneksi tarvii olla niin pöörfekt.

      Poista