7.5.2015

Raitaa



Paita - Vila / Hame - H&M / Kengät - Zara / Kaulakoru ja rannekoru - Tiffany & Co.

Aloitan lupauksella siitä, etten tämän postauksen jälkeen hetkeen esittele asukuvia leveähelmaisesta hameesta. Nyt on kuitenkin vielä tarjolla asukuvat vappuaaton juhlista ja hulinoihin puin päälle edellisistä asukuvista tutun hameen. Tällä kertaa valitsin yläosaksi hieman arkisemman paidan, nämä pirteät raidat olivat mielestäni nappivalinta vappuun. Tykkäsin tästä asusta todella paljon! 

Tämä sekä edellinen asu ovat mielestäni erinomaisia esimerkkejä siitä, kuinka vaatekaapin hyviä perusvaatteita yhdistelemällä voi luoda erilaisia asukokonaisuuksia. Tämä asu on edeltäjäänsä paljon rennompi ja pirteämpi, jotenkin huolettomampi. Tyylikin on täysin erilainen. Mustat sukkikset ja korkkarit tuovat tähän asuun juhlavuutta, mutta jos nakkaa ne pois ja laittaa jalkaan vaikkapa ballerinat tai sandaalit, on tämä hyvä kesäpäivän arkinen asu. 

Mitä mieltä olet tästä yhdistelmästä? Entä kumpi iskee paremmin, tämä vai edellisen asupostauksen asu?

No niin, jääkööt hulmuhelmat nyt hetkeksi tauolle. 


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

6 kommenttia:

  1. Molemmat kivoja, mutta tämä ehkä miellyttää enemmän :) Rennompi!!

    Nähdään pian!

    VastaaPoista
  2. Toi paita on niin pirtsakka! Mä tykkään sellaisista postauksista paljon, missä yhdistellään yhtä vaatetta monella eri tapaa, että voit mun puolesta pukeutua vaikka koko kevään noihin kahteen mustaan hameeseen, haha. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään niistä myös! Mutta nyt alkoi tuntumaan tää mun kuvatarjonta hieman yksitoikkoiselta ;) No joo, mutta parastahan tämä on just näin, että vaatekkaapissa on ne hyvät peruspilarit ja niitä yhdistelemällä saa kivoja ja erilaisia asuja. Tää paita on kyllä niin ihanan pirteä munkin mielestä :) ja hei, taas on hitusen väriä päällä ;)

      Poista
  3. Ihana metsätausta! Mä tykkään enemmän tästä värikkäästä kokonaisuudesta (no ylläri :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että tää värikkäämpi on enemmän sun mieleen :D Tykkäsin tästä itsekin tosi paljon - väriä, mutta varovasti ;) Meidän ystävillä on talo näin metsän kupeessa, oli kiva hyödyntää tällaista taustaa!

      Poista