8.7.2015

Kesälomailua, pihahommia ja raitapaitaa

Paita - VeroModa / Housut - H&M / Kaulakoru - H&M / Aurinkolasit - Prada / Laukku - Longchamp / Kengät - Zara

Tänään sää on ollut viileä ja sateinen, ulkona on hetkittäin tuntunut jopa syksyiseltä. Tämä sää ei kuitenkaan meitä haittaa, päinvastoin. Sateinen keli tuli meille kuin tilauksesta, sillä saimme takapihallemme siirtonurmen eilen. Sen sijaan, että seisoisimme tänään tunnin verran puutarhaletkun kanssa pihalla kasteluhommissa, taivas hoitaa kastelun puolestamme. Kätevää, mutta toki huomiselle toivotaan taas kesäisempää keliä..

Pihahommat on nyt tältä erää taputeltu ja saamme ihastella valmista nurmikkoa olohuoneemme ikkunoista. Kyllä tuollainen siirtonurmi on erinomainen keksintö, piha on heti käyttövalmis, eikä nurmikon kasvua tarvitse odotella viikkotolkulla (ja samalla yrittää pitää lapsia mullasta poissa). Projekti on siis nyt loppu tältä vuodelta, pihasuunitelmamme toinen osa istutusalueineen toteutetaan vasta ensi kesänä. Nyt nautitaan ja rentoudutaan loppuloma. Tiedossa on mökkeilyä, kotilomailua, sekä toinen Tukholman reissu lentäen, karkaamme nimittäin mieheni kanssa ensi viikolla sinne ihan kahdestaan hääpäivää viettämään. Reissun tulee tarpeeseen, sillä edellinen kahdenkeskeinen reissu on tehty ennen lapsia kuusi (!) vuotta sitten.


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

4 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa matkaa teille!! :))

    VastaaPoista
  2. Hei jee, pitää tulla kylään pian katsastamaan piha! :) Illalla nähdään, muiscu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan, nyt kelpaa pihaa vähän esitelläkin kun ollaan päästy rikkaruohoista eroon ;) Oli ihana nähdä eilen <3

      Poista
  3. Ihanat kuvat ja vitsi mikä kokonaisuus! Niin kauniin kesäinen <3

    VastaaPoista